Vacatures NIVRE branchestuur Brand

Vanwege een interne verschuiving van de voorzitter en het conform rooster aanstaande aftreden van twee branchebestuursleden, kijkt het NIVRE branchebestuur Brand uit naar NIVRE-vakgenoten die invulling kunnen gaan geven aan de rol van voorzitter of branchebestuurslid. Tezamen met zes branchegenoten volg je de ontwikkelingen en veranderingen in de markt, met name die van de branche Brand, en adviseer je het NIVRE bestuur bij ontwikkelingen die invloed hebben op het algemeen belang van het NIVRE of de ingeschrevenen. Voor meer informatie verwijzen je naar: Profiel lid branchebestuur.

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures, laat het ons weten door een bericht met motivatie te sturen aan bestuur-brand@nivre.nl. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld. Heb je toch nog vragen, stel deze dan gerust door een bericht te sturen aan hetzelfde mailadres: bestuur-brand@nivre.nl.

Bij de invulling van de vacatures gaat de voorkeur van het branchebestuur uit naar een evenwichtige vertegenwoordiging van de markt.

Geen resultaten gevonden