Aspirant Registratie

Sinds het voorjaar 2018 heeft het NIVRE de aspirant registratie gerealiseerd.  

Wat biedt de registratie NIVRE-aspirant:

  • Dezelfde toegangsmogelijkheden als NIVRE-experts bij NIVRE-seminars.
  • Specifieke bijeenkomsten georganiseerd vanuit Jong NIVRE en daar hoort natuurlijk ook het jaarlijkse evenement het Rendez-Vous d’Expertise bij.
  • Contacten met beroepsgenoten, ook buiten je organisatie.

Wat zijn de eisen:

  • Je bent als schade-expert werkzaam bij een expertisebureau en/of expertisedienst welke is aangesloten bij de Kamer van het NIVRE.
  • Je hebt maximaal drie jaar ervaring als schade-expert.
  • Je bent voornemens de opleidingen voor de NIVRE-registratie te volgen.

Registratie als aspirant kan voor een periode van maximaal drie jaren. Tijdens deze registratieperiode dien je jaarlijks één of meerdere basisopleidingen af te ronden. Ieder jaar dat je geregistreerd staat wordt de voortgang van de te volgen opleidingen door het secretariaat opgevraagd. Wanneer blijkt dat je in een jaar geen enkele opleiding hebt afgerond of informatie hieromtrent achterwege blijft, wordt de aspirant-registratie beëindigd.

Het tarief voor de registratie als NIVRE-aspirant bedraagt EUR 25 per jaar. Tevens wordt per 1 januari 2020 éénmalig entreegeld ad
EUR 25 in rekening gebracht. Wanneer je zover bent dat je je als NIVRE-expert of als kandidaat kunt registreren, zal het entreegeld
worden verrekend met het entreegeld dat bij de registratie behoort.

Als NIVRE-aspirant wordt je uitgenodigd voor alle PE-sessies die het NIVRE organiseert. Ook ontvang je toegang tot de digitale werkomgeving van het NIVRE.

Klik hier voor het aanvraagformulier