Expertisecafé Mariflex

20-11-2019 11:04

Terugblik op de bijeenkomst voor de de experts in de branches Transport/Goederen en Scheepvaart en Techniek.

Op dinsdag 19 november 2019 vond in de Kroepoekfabriek te Vlaardingen het Expertisecafé Mariflex  plaats. Deze bijeenkomst werd georganiseerd voor de experts in de branches Transport/Goederen en Scheepvaart en Techniek.

De presentatie werd verzorgd door Walter van der Pluym, Director Sales van Mariflex. Hij ging in zijn presentatie in op de verschillende werkzaamheden van Mariflex, welke diensten zij verleent en de vele andere activiteiten binnen het bedrijf. Hierbij werden ook de Mariflex MVRU (Mobile Vapor Recovery Unit), die een rol gaat spelen voor de binnenvaart en voor deepsea reders, en de Mariflex filtering techniek uitgebreid besproken.