Seminar Kifid en de gerechtelijk deskundige

10-2-2020 12:00

Op donderdag 6 februari vond het seminar Kifid en de gerechtelijk deskundige plaats. Nico Keijser heeft 70 NIVRE Register-experts met een boeiende presentatie meegenomen in het uitvoeren van een onderzoek, hoor en wederhoor en de te stellen eisen aan de rapportage. In het tweede gedeelte van de presentatie is er nog specifiek ingegaan hoe op te treden als deskundige bij de rechter.

Hierna hebben juristen Sanne Rutten en Irene Venker van het Kifid de deelnemers meer verteld over het klachteninstituut, de verschillende aspecten van interne en externe registratie van persoonsgegevens en enkele praktijkzaken. Al met al een middag met zeer interessante lezingen waar zeker vervolg aan zal worden gegeven!

Van links naar rechts: Nico Keijser, Peter Kopp                                                                  Sanne Rutten, Irene Venker