25 jaar NIVRE-expert…, een verdienste!

30-6-2020 13:05

Onlangs hebben deze 25 experts een zilveren insigne en onze felicitaties ontvangen ter ere van het 25 jaar ononderbroken geregistreerd zijn als NIVRE-expert. Een verdienste, want het geregistreerd blijven gaat niet vanzelf!

Het is een goede gewoonte dat deze jubilarissen op het Rendez-Vous in het zonnetje worden gezet, waarbij de het zilveren insigne dat bij het jubileum hoort door een bestuurslid wordt uitgereikt. Dit jaar was dat helaas niet mogelijk. De jubilarissen hebben het insigne inmiddels per post ontvangen, vergezeld van hartelijke felicitaties. Wij wensen allen nog vele mooie expertisejaren als NIVRE-re.

Van links naar rechts: Richard Spijker, Wim Campman, Simen Zuidema, Kees Dekker, Peter de Raad, Marco van Dijck, Luc de Rooij, Steven Leffelaar, Martien Tjallema, Henk Damkot, Jos Leussink, Dré Wijnhoven, Jeffrey Buit, Taco Zuidema, Pieter-Paul Verhorst, René Tishauser, Jacques Formsma, Jan Kamsteeg, Arjan Blokzijl, Sjaak Jongenelen, Ton Abels, Lieuwe Norel, Herman van der Bos, Rob Vigelius, Jan Robbert ten Veen.