Help de langlopende letselschades de wereld uit!

21-1-2021 13:02

De langlopende letselschades vormden het thema van een interactieve online bijeenkomst voor de branche Personenschade van het NIVRE op donderdag 14 januari 2021. Ruim 80 deelnemers kregen informatie over het onderzoek van Universiteit Utrecht naar langlopende letselschadezaken en konden zelf stelling nemen voor of tegen een aantal opinies over de aanpak van dergelijke dossiers.

De bijeenkomst werd geopend door Maarten van der Linden, voorzitter van de branche Personenschade van het NIVRE. Na zijn welkomstwoord gaf de dagvoorzitter van de bijeenkomst, directeur van De Letselschade Raad Remco Heeremans, het woord aan universitair hoofddocent dr. Rianka Rijnhout. Zij was projectleider in het onderzoek naar langlopende letselschadedossiers.