Geslaagd Webinar ''Schadevaststelling in het kader van het aansprakelijkheidsrecht''

4-2-2021 13:33

Op dinsdag 2 februari jl. vond de interactieve online cursus “Schadevaststelling in het kader van het aansprakelijkheidsrecht” plaats. Marijke Lohman van WIJ Advocaten ging in haar presentatie in op de juridische haken en ogen bij het vaststellen van de omvang van een aansprakelijkheidsschade, dit aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Zaken als schadevergoeding op basis dagwaarde/aftrek nieuw voor oud, hoe om te gaan met claims inzake gemist voordeel of extra kosten passeerden de revue. Na de pauze volgde het interactieve deel van de cursus, waarbij de deelnemers hun mening  over een aantal casussen konden geven. De cursus werd afgesloten met een toets. Hartelijk dank aan Marijke voor haar inzet en aan de deelnemers voor hun interactie!