Lastechnieken en Normeringen

21-4-2021 14:23

Op woensdag 28 april aanstaande vindt voor de ingeschrevenen in de branche Scheepvaart en Techniek het Webinar “Lastechnieken en Normeringen” plaats. Tijdens dit interessante Webinar gaat de spreker – Arjan Roza (ruim 40 jaar actief in de lastechniek) – in op de diverse lastechnieken en normeringen. Lassen is een van de meest belangrijke processen om staal of non-ferro’s aan elkaar te verbinden. Er zijn verschillende lasprocessen, allemaal met hun eigen toepassingsgebied. Daarnaast zien we dat staalsoorten, rekenmethodieken en normen worden geëvalueerd, waardoor lassen steeds kritischer wordt. Het gehele proces is genormeerd om een minimale veiligheid van gelaste componenten of constructies te kunnen garanderen.

Voor NIVRE-Experts is aanmelden via Extranet nog mogelijk.