Een geslaagde cursusdag!

21-5-2021 09:13

Op 11 mei jl. vond bij het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam de NIVRE Basiscursus Technische Varia plaats. Deze cursus is een vereiste voor inschrijving in het Register van de branche Aansprakelijkheid – Technische Varia. Tijdens het ochtendgedeelte van de cursus werden de deelnemers door Hans Pels Rijcken, Sluiter Technische Verzekeringen bij Rabo Assurantie Makelaardij, uitgebreid geïnformeerd over “CAR-Verzekering”. Na de lunchpauze vervolgde Rogier Seinstra, directeur bij NLG Verzekeringen B.V., de cursus met de workshop “Technische Verzekeringen”. Het was een leerzame dag, die de deelnemers weer een stap dichter bij hun inschrijving in het Register heeft gebracht. Hans en Rogier, hartelijk bedankt voor jullie medewerking en inzet!