Afscheid van Joke Gales

25-5-2023 12:48


Na 14 jaar dienstverband gaat Joke Gales het NIVRE verlaten. Niet alleen bij het NIVRE maar ook daarvoor is Joke is altijd betrokken geweest bij de wereld van expertise. Ze heeft verschillende functies en taken vervuld. Bij het NIVRE stond de kwaliteit van het Register altijd voorop, waardoor ze nog al eens ‘de poortwachter van het NIVRE’ werd genoemd.

We vroegen haar wat zij niet zal vergeten van haar tijd bij het NIVRE. “Vanaf het begin heb ik met veel plezier bij het NIVRE gewerkt. Het Rendez-Vous was altijd een evenement dat eruit sprong. Bijzonder om mee te helpen met de organisatie en trots om daar deel van uit te hebben gemaakt. Ook de samenwerking met mijn collega’s was heel fijn. Het is een mooi team dat het NIVRE hoog in het vaandel heeft staan. Ik zal de samenwerking met hen zeker missen.”

"Nu ga ik met een mini sabbatical waarvan ik zelf bepaal hoelang die gaat duren.
Ik wens het NIVRE en mijn collega’s een hele mooie toekomst."

We bedanken Joke hartelijk voor haar tomeloze inzet voor het NIVRE en wensen haar een heerlijke sabbatical toe.