Kies branche:

NIVRE presenteert het programma van de eerste editie van het Rendez Vous d ‘Expertise ‘nieuwe stijl’

23-2-2017 11:13

Het Rendez Vous d’Expertise, hét jaarlijkse ontmoetings- en netwerkevenement van het NIVRE voor ingeschrevenen in het NIVRE-Register en de relaties uit de verzekeringsbranche, vindt dit jaar plaats op 6 april a.s in Hotel Van der Valk in Vianen.

Het is de eerste editie ‘nieuwe stijl’ van het evenement. Het plenaire programma heeft plaats gemaakt voor zes bijeenkomsten die worden georganiseerd door de verschillende branchegroepen, die daarvoor de stakeholders uit hun eigen vakgebied zullen uitnodigen om de speciale branchebijeenkomst bij te wonen.  De afsluitende netwerkborrel en lopend buffet vindt aansluitend uiteraard wel plenair plaats, waarbij NIVRE-voorzitter George Oostrom kort het woord zal voeren. Hieronder treft u het volledige programma aan. Genodigden hebben inmiddels de uitnodiging per mail ontvangen. 

Programma branche-bijeenkomst ATV / Agrarisch / Monitoring Bouw&Infra

Het thema van deze interessante bijeenkomst is “Innovatie in de markt”. Na de presentatie door Peter Ros (Trendwatcher / Ondernemer / Boardroom Sparring partner) volgt een interactief gedeelte waarbij een ieder aan twee workshops kan deelnemen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een paneldebat, waarbij de visie van de markt naar voren komt door de panelleden die uit diverse disciplines komen. 

Programma branche-bijeenkomst Brand

Tijdens het programma van de branche Brand ligt de focus op de hoge mate waarin we onbewust handelen en functioneren, ook als dat niet zo voelt. Op een inspirerende manier laten Martijn Schaap en Harrie van den Berg van Vision Forward de deelnemers kennis maken met beïnvloeding van het onbewuste en daarmee het effectief communiceren. 

Programma branche-bijeenkomst Motorvoertuigen

Het programma bestaat uit twee lezingen die één ding gemeen hebben; “verandering”. John de Kok van Braincompass neemt u mee in het gedachtengoed van de mens en het onderbewuste. De tweede spreker is Rob Sluijter van het KNMI die u alles kan vertellen over de diverse weersomstandigheden, waarbij “hagel“ centraal staat. 

Programma branche-bijeenkomst Personenschade

Wat zijn de positieve effecten van Permanente Educatie voor de Personenschade Expert? Vergroten wij de kennis door slechts PE te behalen door aanwezig te zijn? Erwin Audenaerde, register-arbeidsdeskundige, zal de spits afbijten met zijn presentatie. Vervolgens zal mr. Diederick Wachter een presentatie geven over PE vanuit de rechterlijke macht. Na de pauze wordt het programma afgesloten door de heer Benno Baksteen, piloot en voorzitter Platform voor de Nederlandse Luchtvaart. 

Programma branche-bijeenkomst Scheepvaart en Techniek & Transport/Goederen

Het programma bestaat uit twee presentaties. Heavy Lift Specialist Richard Krabbendam zal u informeren over  “The do’s en don’ts in Lifting of heavy loads”. General Manager, Remote & Autonomous Operations, Rolls-Royce Finland,  Iiro Lindborg zal u meenemen naar de (nabije) toekomst van de onbemande scheepvaart. Wij sluiten af met een paneldiscussie over “future shipping“. Panelleden zijn: Iiro Lindborg, Paul Smulders- CEO Radio Holland, Niels van der Noll- Director DUPI Amsterdam, Niels van de  Minkelis- KVNR. 

Programma branche-bijeenkomst Toedrachtonderzoek & RCF

Het bestuur Toedrachtonderzoekers & RCF bieden u samen met het Fraude Film Festival een inspirerend programma over cybercrime, waaronder identiteitsfraude. Het 1e deel van het programma staat o.l.v. Peter van Ingen, directeur Fraude Film Festival. Filmmaker Frans Bromet zal een toelichting geven op zijn getoonde documentaire. Aansluitend is er een multidisciplinaire paneldiscussie plaatsvinden met o.a. een verzekeraar en een Officier van Justitie. Het 2e deel vindt plaats o.l.v. Suzanne van Asseldonk, programmamaker van Opgelicht?! AVROTROS. Na de tweede documentaire zal een team van deskundigen zich buigen over verzekerings- en identiteitsfraude.