Kies branche:

De meerwaarde van NIVRE-Experts

25-4-2017 09:28

“Onze” NIVRE Register-experts zijn jaarlijks betrokken bij de helft van de ca. twee miljoen schademeldingen in ons land overeenkomend met circa drie miljard euro van de totale schadelast. Gezamenlijk hebben zij in 2016 meer dan 100.000 extra schadeclaims behandeld als gevolg van fikse hagelbuien, wateroverlast en zware storm. Ook ten behoeve van nationale rampen, calamiteiten en salvage worden professionele NIVRE-Experts regelmatig ingezet.

De toelatingseisen, de PE-structuur en de gedragsregels bepalen gezamenlijk de NIVRE kwaliteitsgarantie. Deze informatie en diverse kerncijfers zijn in een NIVRE Factsheet samengevat waarin duidelijk de meerwaarde van NIVRE-Experts naar voren komt, voor zowel opdrachtgevers als voor gedupeerden.

Bekijk hier de factsheet.