Kies branche:

Wervingscampagne aspirant-lid NIVRE door de commissie ‘Jong NIVRE’

18-12-2017 12:55

Het NIVRE zoekt contact met beginnende schade-experts. Ben jij schade-expert met enkele jaren ervaring én ben je (nog) niet ingeschreven in het NIVRE register, dan willen we graag in contact komen met jou!

Een van de doelstellingen van de commissie ‘Jong NIVRE’ is het in kaart brengen van de groep experts die zich (nog) niet hebben ingeschreven in het NIVRE register en deze groep uitnodigigen voor NIVRE-netwerkbijeenkomsten. Uiteraard wil ‘Jong NIVRE’ beginnende experts enthousiasmeren dat zij zich aansluiten bij het NIVRE. Bovendien wil de commissie ‘Jong NIVRE’ weten wat de redenen zijn waarom schade-experts zich niet inschrijven bij het NIVRE. Deze redenen kunnen wellicht leiden tot een andere propositie van het NIVRE.

Help je mee? Wil je dan het inventarisatieformulier invullen vóór 10 januari 2018.  Wij hopen dat je tijdens de komende feestdagen inspiratie opdoet om je ideeën over het NIVRE met ons te delen.

In het eerste kwartaal van 2018 organiseren we een netwerkbijeenkomst en maken we onze vervolgacties - uit onder andere jouw ideeën - kenbaar.