Kies branche:

NIVRE breidt netwerkmogelijkheden uit

28-5-2018 11:07

Per 1 juni 2018 treedt het NIVRE toe als geassocieerd partner van de VNAB. Met dit collectieve partnerschap kunnen de aangesloten NIVRE bureaus, waarvoor de kosten van het VNAB lidmaatschap niet in verhouding staan tot de bedrijfsomvang, profiteren van de voordelen van dit VNAB geassocieerde lidmaatschap. Het NIVRE betaalt de kosten van dit VNAB geassocieerde lidmaatschap voor deze aangesloten bureaus.

Met deze stap laat het NIVRE haar toegevoegde waarde zien. De mogelijkheden om te netwerken worden met dit lidmaatschap verder uitgebreid voor de bureaus, waar de kosten van het VNAB lidmaatschap niet opwegen tegen de faciliteiten van de VNAB, die deze bureaus niet of nauwelijks zullen en kunnen gebruiken. Deze bureaus kunnen nu kosteloos deelnemen aan de VNAB nieuwjaarsreceptie, de maandelijkse beursborrels en overige door de VNAB geselecteerde netwerkbijeenkomsten.

Voor de naamsbekendheid en de zichtbaarheid van deze aangesloten bureaus is dit een goede ontwikkeling. Weliswaar tegen betaling van een kleine vergoeding is het nu bijvoorbeeld ook mogelijk om deel te nemen aan de Lunch & Learn bijeenkomsten, die de VNAB organiseert. Door dit lidmaatschap hebben deze bureaus verder de mogelijkheid om zich te profileren door in overleg met de VNAB zelf een Lunch & Learn presentatie te geven over een actueel onderwerp.

De bureaus blijven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de VNAB en over de co-assurantiemarkt via de toezending van de digitale VNAB-nieuwsbrief.

Het NIVRE is zeer content dat zij dit samen met de VNAB heeft gerealiseerd.