Kies branche:

Yrjo Migchelsen (BMT Surveys) praat branchegroep Transport/Goederen bij over brandonderzoek aan boord.

15-5-2018 10:29

Brandonderzoek aan boord van schepen. Dat onderwerp stond centraal bij de de PE-bijeenkomst van de branchegroep Transport/Goederen in het Zalmhuis in Capelle aan den IJssel.

In iets meer dan een uur praatte Yrjo Migchelsen, brandonderzoeker bij BMT Surveys de circa 40 aanwezigen bij over dit onderwerp. Wat komt hierbij zoal kijken? Wat is de rol van de brandonderzoeker? Hoe ontstaat en ontwikkelt een brand aan boord en hoe vindt je binnen het ontstaansgebied van de brand de oorzaak. Hij sloot zijn boeiende  presentatie af met een reconstructie van de aanpak van een  spectaculaire brandschade aan boord van een roll on roll off carrier, waarop onder meer 300 nieuwe auto’s werden vervoerd.