Kies branche:

NIVRE cursus Scheepvaart en Techniek, Module 3 - Berging en Hulpverlening

16-12-2019 16:25

Op 12 december 2019 vond wederom de NIVRE cursus Scheepvaart en Techniek, Module 3 – Berging en Hulpverlening plaats. Deze interessante cursus vond plaats in BCN Rotterdam, een multifunctionele trainingslocatie in Rotterdam.

Gedurende de dag werd er uitvoerig ingegaan op diverse onderwerpen zoals berging, vaststelling geborgen waarde van schip, lading, vracht en bunkers, en wrakopruiming. Dit werd ondersteund met voorbeelden uit de praktijk.

De dag werd afgesloten met het uitwerken van diverse casusposities. De training, die verzorgd werd door Koffeman Consult B.V. en Marinco Survey B.V. in samenwerking met het NIVRE, is een vereiste voor inschrijving in het NIVRE register, branche Scheepvaart en Techniek.