Kies branche:

Vacatures

Wij hebben de volgende vacature:

Bijbaan Marketing/Communicatie voor 8 tot 12 uur per week

Ben jij een student Marketing/Communicatie en/of heb je die studie op HBO of op Universitair niveau afgerond én

  • ben jij woonachtig in Rotterdam of omgeving en ben je 8 tot 12 uur per week beschikbaar
  • wil jij werken bij een unieke organisatie
  • én wil jij je inmiddels opgedane kennis in de praktijk brengen en jezelf verder ontwikkelingen in een leuke bijbaan dan kunnen wij jou een interessante werkomgeving bieden.

Waarom willen wij jou vinden? Wij hebben (af)wisselende taken op het gebied van communicatie en marketing. De ene keer is dat veelomvattend, de volgende keer wordt het bijna kant en klaar aangeleverd. Maar het kan ook gaan om een verslag van een seminar, een persbericht, een wetswijziging of een origineel thema voor een klantendag inclusief uitnodiging en bijbehorende documentatie. Daarnaast gaat het om organiseren, maar vooral ook het profileren van het beroep van onze ingeschrevenen.

Wat breng jij mee? Wij verwachten dat je zelfstandig werkt, maar ook graag samenwerkt. Je bent goed in de Nederlandse taal en jij vindt het leuk om met teksten en vormgeving bezig te zijn. Je bent al enigszins gevorderd in je studie en bent daardoor op de hoogte van de tools binnen marketing en communicatie. Tevens heb je binnen dit gebied de nodige affiniteit met social media.

Verder vinden wij het belangrijk dat je enthousiast, leergierig en flexibel bent. Dat je denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je volgt momenteel de studie marketing /communicatie en je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou? Wij bieden je een afwisselende baan in een leuk team. We zijn flexibel met de urenindeling. Kun je de ene week/maand wat meer/minder werken? Geen probleem, in overleg komen wij daar prima uit.

Wie zijn wij? Het NIVRE, Nederlands Instituut van Register Experts, is een beroepsorganisatie die zich bezighoudt met het beheren van Registers van allerlei deskundigen binnen de schade-expertise. Ons team bestaat intern uit 8 vaste medewerkers, terwijl wij daarnaast extern nog circa 60 “collega’s” in (branche)besturen hebben, die ons bij de verschillende uiteenlopende zaken helpen.

Ben jij degene die wij willen vinden? Stuur dan een mailbericht naar secretariaat@nivre.nl Leg uit waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze job en voeg je cv toe. Wanneer wij het met je eens zijn, nodigen wij je uit voor een gesprek.

Als je solliciteert op deze vacature ga je akkoord met het mogelijk uitvoeren van een social media check.

Geen nieuwsberichten gevonden.