NIVRE bijeenkomst 'Vloeren'

19-11-2019 15:19

Terugblik op drie presentaties verzorgd door Albers Parketvloeren, Schouten Parket en Bostik.

In 2016 heeft het NIVRE in samenwerking met Schouten Parket Waalwijk en Albers parketgroothandel meerdere bijeenkomsten georganiseerd met als onderwerp “Vloeren”. Op maandag 18 november 2019 werd er weer een bijeenkomst georganiseerd, waarbij het onderwerp ‘vloeren’ in een nieuw jasje werd gestoken.

Het programma bestond uit drie presentaties verzorgd door Albers Parketvloeren, Schouten Parket en Bostik. Op een interactieve wijze werden er meerdere onderwerpen behandeld, zoals luchtvochtigheid, ondervloeren, types dekvloeren, schadegevallen, etc. Ook werd het programma afgewisseld met een interessante rondleiding door de fabriek van Albers Parketvloeren.

 

 

Voor meer info en actueel nieuws, volg ons op LinkedIn.