Leerzaam webinar ''Algemene voorwaarden en experts''

19-10-2020 16:23

Op 23 september jl. vond het webinar ‘Algemene voorwaarden en experts’ plaats. Tijdens dit interessante webinar, georganiseerd voor de branches Scheepvaart en Techniek en Transport/Goederen, werd door de sprekers Marko Jongkin en Nol van Hal van Van Traa Advocaten uitgebreid ingegaan op het gebruik van algemene voorwaarden.

De rode draad hierbij was: Hoe kunnen experts ervoor zorgen dat het risico op aansprakelijkheid jegens hun opdrachtgevers en derden zo beperkt mogelijk blijft? De deelnemers konden tijdens het webinar rechtstreeks vragen stellen aan de sprekers. Dit, tezamen met de interactie tussen beide sprekers, maakte het tot een interactief en leerzaam evenement. De reacties van de vele deelnemers waren dan ook zeer positief.

 

Volg ons ook op LinkedIn