Hoge scores voor Steffen Elgersma met zijn aansprekende presentatie “Vergeet de elektrische auto, de toekomst is waterstof...?!

10-2-2021 10:25

Steffen Elgersma van STEFtec Education heeft hoge scores behaald met zijn Webinar “Vergeet de elektrische auto, de toekomst is waterstof...?!''. Zijn kennis over waterstof en het gebruik van waterstof in voertuigen deelde hij tijdens vier Webinars met ruim tachtig NIVRE-motorvoertuigenexperts.

De lezing was breed opgebouwd met een globale uitleg over waterstof, de historie van waterstofvoertuigen tot aan de huidige ontwikkelingen. Onderwerpen als een Japans waterstofdorp “Woven City”, het rijden en tanken op waterstof en diverse soorten waterstofvoertuigen passeerden de revue. Tussendoor was er voldoende ruimte voor vragen en werd de opgedane kennis getest tijdens een competitieve Kahoot!–quiz.