Rendez Vous 2021 geannuleerd

3-11-2021 14:47

Afgelopen dinsdag 2 november 2021 zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het virus COVID-19 en de diverse varianten tegen te gaan.

Daarnaast is er aangekondigd dat er op 12 november a.s. opnieuw een persconferentie zal zijn. Wij hebben geen glazen bol, maar wij verwachten dat nieuwe aanvullende maatregelen niet uit zullen blijven.

Hoewel de maatregelen nu nog beperkt zijn, vinden wij dat het NIVRE een eigen verantwoordelijkheid heeft t.a.v. onze aangesloten experts, onze relaties, onze medewerkers en eenieder die op 17 november 2021 zijn medewerking zou verlenen aan het Rendez-Vous.

Het past daarom het NIVRE niet om in deze tijd, met steeds meer Covid geïnfecteerde mensen en stijgende ziekenhuisopnames, een bijeenkomst te organiseren waarbij meer dan 1.000 mensen aanwezig zullen zijn, op welke manier dan ook.

Daarom hebben wij, met pijn in het hart, moeten besluiten om het Rendez-Vous van 17 november 2021 te annuleren.