NIVRE Rendez Vous d'Expertise 2022

18-7-2022 14:42

Op 18 mei 2022 vond het NIVRE Rendez-Vous d’ Expertise plaats in Vianen.
De opkomst was groot; bijna 1100 NIVRE experts waren op deze zonnige en warme dag aanwezig.
Dit jaar was er gekozen voor een andere aanpak, namelijk één programma dat in één van de zalen plaatsvond en in de andere zalen via grote schermen gevolgd kon worden.

Het programma begon met Sietse Bakker. Van 2019 tot 2021 was hij Uitvoerend Producent van het 65ste Eurovisie Songfestival, dat in Nederland werd gehouden.
Eén van de grootste uitdagingen was dat het Eurovisie Songfestival in 2020 geannuleerd werd i.v.m. de Coronamaatregelen. De organisatie kreeg toen te maken met een zeer grote schadepost.
Sietse vertelt o.a. over zijn prettige ervaring met schade-experts.
Voorzitter Klaas Brand onthult de ‘wall of fame’, een paneel waarop alle voorzitters en directeuren van het NIVRE een plekje hebben gekregen.
Ook zet hij Astrid Oosthof, Operationeel Manager bij het NIVRE, in het zonnetje. Astrid zorgt er al vele jaren voor dat alles gesmeerd loopt bij het NIVRE.
Klaas kondigt vervolgens het allereerste jaarverslag aan.
Rob Urgert en Joep van Deudekom zorgden voor een vermakelijke en interessante bijdrage aan het event.
Directeur Susan Mogony praatte de dag aan elkaar door met microfoon en camerateam door de zalen te lopen en vragen te stellen.
Als afsluiter was er een buffet in de diverse zalen waar mensen elkaar konden spreken onder het genot van een drankje en heerlijk eten.
Wat duidelijk was is dat iedereen het erg prettig vond om elkaar weer live te zien en te spreken.
Het was een zeer geslaagd Rendez-Vous d’Expertise.