Vacature Administratief medewerker parttime/fulltime

25-5-2023 12:49

Doel van de functie
De administratief medewerker heeft een ondersteunende kantoorfunctie op het NIVRE-bureau en verricht afwisselende administratieve werkzaamheden voor de afdelingen registratie en Permanente Educatie, die onder andere bestaan uit het behandelen en verwerken van aanvragen voor registratie en/of PE-toekenning, controle van de Permanente Educatie-dossiers en alle andere voorkomende administratieve werkzaamheden. In verband met toenemende drukte zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers. Het aantal werkuren stemmen wij daarom graag met je af.

Profiel
De administratieve medewerker is een enthousiaste, proactieve collega met een dienstverlenende houding. Hij/zij heeft ervaring op het gebied van gegevensverwerking en dossieropbouw. Interesse in het beroepenveld van schade-experts en het NIVRE is een uitgangspunt voor het uitoefenen van de functie. Zowel thuiswerken als op kantoor in Rotterdam werken behoort tot de mogelijkheden.  

Heb of ben jij

  • Mbo-niveau gericht op administratief gebied
  • Ervaring met verwerken van gegevens, dossieropbouw en archivering
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Zelfstandig maar ook een teamspeler
  • De volgende competenties: snel kunnen (om)schakelen wat betreft contacten en werkzaamheden, resultaatgericht, punctualiteit, een goede beheersing van de Nederlandse taal, samenwerkend vermogen, een proactieve houding, enthousiasme, dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij je?
Flexibel in te delen werktijden met mogelijkheid tot thuiswerken;
Werken binnen een gezellig team en een dynamische markt;
Passende werkuitrusting: een laptop en werktelefoon;
Uitstekend salaris, passend bij je opleiding en werkervaring;
Pro rata 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld en ook pensioenregeling als je bij ons blijft werken.

Hebben wij je interesse gewekt?
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Astrid Oosthof, 06-11463795. Zie jij jezelf al bij het NIVRE werken na het lezen van de vacature? Stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief naar  a.oosthof@nivre.nl.
Wij hopen je snel te spreken.