NIBE-SVV en NIVRE bestendigen samenwerking

14-9-2023 09:57

Op 4 september jl. is de gloednieuwe NIVRE Basisopleiding daadwerkelijk van start gegaan. Elders in deze nieuwsbrief kun je lezen hoe enthousiast de deelnemers van de eerste lichting zijn, die deze opleiding in een pilot gaan volgen.

De opleiding is in samenwerking met NIBE-SVV, Patricia van der Sande, Aart Verrips en de NIVRE-experts Mascha Dol, Ellis Verhoeven, Kees den Ouden, Johan Brouwers, alsmede medewerkers van het NIVRE-bureau tot stand gekomen. Allen zijn trots op het eindresultaat en menen een mooie opleiding te hebben samengesteld die aansluit bij de kwaliteit van het NIVRE en het expertise vak.

De samenwerking tussen NIBE-SVV en NIVRE is bestendigd door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

Deze overeenkomst symboliseert niet alleen onze inzet voor kwaliteit en innovatie, maar ook de inzet aan de ontwikkeling van onze aankomende NIVRE-experts.


Klaas Brand- voorzitter NIVRE, Rob Polman- directeur NIBE SVV, Astrid Oosthof- operationeel manager NIVRE, Susan Mogony - directeur NIVRE,  Aart Verrips- Programmamanager NIBE SVV en Patricia van der Sande, Strategisch Accountmanager NIBE-SVV