PE module Gedragsregels en Tuchtrecht

19-10-2023 14:29

Op 8 november a.s. trappen we af met de eerste sessie van de verplichte module "Tuchtrecht & Gedrag".
Het belooft een boeiende en interactieve ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.

Wat staat er op het programma?
1. Algemeen deel: Leer alles over de werking van de tuchtcommissie onder De Geschillencommissie, het klachtenloket en de gedragsregels van het NIVRE, samen met het juridisch kader voor beroepsnormen. Dit wordt verzorgd door niemand minder dan advocaten met jarenlange ervaring.

2. Branchespecifiek deel: Duik dieper in de materie terwijl we casussen uit jouw branche bespreken. De sessies zijn interactief, dus doe vooral actief mee en deel je inzichten!

3. Netwerken: Na een boeiende middag hebben we een brancheborrel gepland waar je kunt netwerken en ervaringen kunt uitwisselen met je collega branche experts.

Belangrijk om te weten: door deel te nemen aan deze live sessies en succesvol de bijbehorende toets af te ronden, kun je maar liefst 4 PE-punten verdienen.
Woensdag 8 november 2023 zit inmiddels helemaal vol en daarom zijn er nog andere data beschikbaar. Bezoek Extranet voor beschikbare data en schrijf je snel in.
Onze live sessies zijn qua aantallen deelnemers per keer gemaximeerd, dus aarzel niet!

Voor degenen die de live sessies niet kunnen bijwonen, hebben we ook goed nieuws. In 2024 lanceren we een online module met het algemene deel.
Let op: hiermee kun je maximaal 2 PE punten mee verdienen.