Uitbreiding branchebestuur Motorvoertuigen met Teo Boer

Met veel genoegen meldt het branchebestuur Motorvoertuigen dat het met ingang van 7 februari jl. is uitgebreid met bestuurslid Teo Boer die de vrijgekomen plek van Evert Suijker invult. Teo, die in het dagelijks leven als Manager Transport & Techniek en Product Development Manager werkzaam is bij Hanselman Groep B.V. - SOCOTEC Risk management & Claims, voldoet aan het gewenste profiel, te weten een achtergrond in transport en techniek.

Met de komst van Teo vormt het bestuur weer een evenwichtige afspiegeling van de markt, iets waar het bestuur waarde aan hecht teneinde de belangen van alle experts zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.

Teo startte zijn carrière bij een schadeherstelbedrijf van personen- en bedrijfswagens en ging in 2004 als schade-expert zwaar materieel en techniek aan de slag bij Hanselman. Vanaf 2006 heeft hij diverse – zowel operationele als commerciële – managementfuncties gehad bij een reparateur in de schadeherstelbranche die met name gericht was op vrachtwagens, carrosserieën, opleggers, reclame en richttechnieken.

“Naast mijn coachende en faciliterende rol voor de collega’s binnen het team sta ik met de spreekwoordelijke ‘poten in de klei’ door aan mijn ‘eigen’ schadezaken te werken. Daarnaast pak ik graag als imV3-deskundige het incidentmanagement op bij grote ongelukken met vrachtwagens. Zo hou ik feeling met het vak en het is bovendien heel dankbaar en mooi werk, omdat je op zo’n moment veel voor betrokken gedupeerden kan betekenen”, aldus Teo. Hij heeft de opleiding tot Register-Expert weer opnieuw opgepakt en hoopt dat felbegeerde papiertje binnen niet al te lange tijd te behalen.

“Ik hoop de vertaalslag vanuit het bedrijfsleven naar het NIVRE te kunnen maken en mijn kennis en kunde te kunnen overbrengen op de ingeschreven NIVRE Register-Experts, bijvoorbeeld door interessante praktijkbijeenkomsten te organiseren die aansluiten bij de hedendaagse techniek. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit om samen met mijn vijf medebestuursleden uit de motorvoertuigenbranche ideeën te ontwikkelen die van invloed zijn op het NIVRE in het algemeen of de ingeschreven schade-experts uit de Motorvoertuigenbranche in het bijzonder.

Daarnaast hoop ik dat ik mijn enthousiasme over het NIVRE weet over te dragen en zo – met name jonge mensen – kan enthousiasmeren voor het vak.”