In gesprek met Klaas Brand en Hans de Hoog

15-11-2021 15:07

Het Nederlands Instituut van Register Experts heeft sinds de oprichting in 1991 niet stilgezeten. Onder de bezielende leiding van tal van voorzitters en directeuren groeide het NIVRE uit tot een alom gerespecteerd kwaliteitsinstituut voor alles wat met schade-expertise te maken heeft. Nu, 30 jaar later, vindt er een reboot plaats. “Vasthouden aan wat goed is, veranderen wat nodig is”, zo luidt de boodschap van Hans de Hoog onder wiens voorzitterschap het project Samen naar de Toekomst gestalte heeft gekregen. Per 1 oktober heeft hij het stokje overgedragen aan Klaas Brand. Samen met de nieuwe directeur Susan Mogony, een Raad van Advies en een gloednieuw bestuur zal Klaas de komende drie jaar werken aan de verwezenlijking van de ambitie die uit het project spreekt.

Lees hier het volledige interview