FUEDI

 

Fédération Européenne d'unions Professionnelles déxperts en dommages après incendie et risques divers

FUEDI is de Federatie van Europese nationale organisaties van schade-experts in de branches Brand en Aansprakelijkheid Technische Varia.

De federatie streeft ernaar om het beroep van schade-experts voor het verzekeringswezen en commerciële gebieden te bevorderen. De Federatie vindt de handhaving van hoge normen voor het professioneel uitvoeren en de vakbekwaamheid het grootste belang en bevordert de samenwerking tussen de organisaties van gelieerde landen, om deze deskundigheid door heel Europa te kunnen verzekeren.

Een lidmaatschap van de federatie is exclusief voor nationale organisaties die of in de Branche Brand of in de branche Aansprakelijkheid Technische Varia werkzaam zijn. Individuele personen kunnen geen lid zijn. De individuele leden die geregistreerd zijn bij een Europese nationale organisatie kunnen, wanneer zij voldoen aan de vereiste criteria, een FUEDI-titel toegekend krijgen.

Het secretariaat van FUEDI is ondergebracht bij het NIVRE-secretariaat.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van FUEDI www.fuedi.eu

Bent u ingeschreven in het Register van het NIVRE in de branche ATV of Brand en wilt u een FUEDI-titel aanvragen klik dan hier.
Wilt u lezen aan welke criteria u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een FUEDI-titel klik dan hier.